Nieuwsoverzicht

Bericht 21 t/m 26 van in totaal 26 berichten.

Akkoord nieuwe vijfjarige CAO voor Uitzendkrachten

19-07-2012

De ABU en vakbonden hebben een akkoord bereikt over de hoofdlijnen van een nieuwe CAO voor Uitzendkrachten. De nieuwe CAO gaat in op 5 november 2012 en heeft een looptijd van vijf jaar. Lees meer
Lees meer

Loopbaanwaardebon!

03-05-2012

Ontvang nu een GRATIS Loopbaanwaardebon. De Loopbaanwaardebon kunt u schenken aan..
Lees meer

CV's krijgen 6 seconden

24-04-2012

Een curriculum vitae krijgt zes seconden om een recruiter te overtuigen. Toch zeggen ze veel langer te besteden aan het bestuderen van cv’s.
Lees meer

Is een oudere werknemer te duur?

18-04-2012

Het kabinet wil oudere werknemers makkelijker aan het werk helpen en houden en heeft hiervoor een pakket stimuleringsmaatregelen opgesteld. Werkgevers maken echter weinig gebruik van de regelingen die uit deze maatregelen voortvloeien.
Lees meer

7 kenmerken van betrokken medewerkers

18-04-2012

Een medewerker komt in de eerste plaats zijn bed uit voor werk dat hij doet en daarna vanwege een goede sfeer op de werkvloer en zijn collega’s, zo blijkt uit het vierde werkbelevingsonderzoek van Integron.
Lees meer

Focus minder op geld en meer op kansen bij reorganisatie

18-04-2012

Bij reorganisatieprocessen ligt tijdens de vakbondonderhandelingen de focus te veel op geld. De ontslagvergoedingen krijgen te veel aandacht, wat niet goed is voor de ontslagen werknemer, de achterblijvende collega’s en de organisatie zelf zo stelt reorganisatie- en beloningsdeskundige Ian Lendering van AWVN in een beschouwing op de website van de werkgeversvereniging.
Lees meer