Executive coaching 

Een succesvolle onderneming

Leidinggevenden, managers en ondernemers hebben een inspirerende en uitdagende taak. Vanuit hun positie is het soms moeilijk om te onderzoeken wat de meest verstandige beslissing is in beleid en visie. Een persoonlijke zoektocht naar de meest vitaliserende koers in werk en privé. Iedere leidinggevende, manager of ondernemer volgt een uniek, persoonlijk ontwikkelingspad met eigen talenten, idealen en drijfveren. Deze komen vaak lang niet alle optimaal tot hun recht, terwijl andere overvraagd worden. Door hen in beweging te zetten bewust te zijn van hun eigen visie en deze met passie en discipline te verwezenlijken komt men tot de kern van de zaak en krijgt men beter inzicht.

Executive coaching gaat over vragen en dilemma’s die de kern raken.

Fooqus zorgt voor meer grip op uw leiderschap om tot een succesvolle onderneming te komen. Tijdens de coaching werkt u aan het ontwikkelen van de volgende items:

Zelfsturing

Inspiratie, voortkomend uit passie en betrokkenheid

Echt leiderschap is positief, oprecht, authentiek en daarmee inspirerend

Het stellen van gemeenschappelijke doelen zijn onmisbaar voor samenwerking

Ontwikkeling veronderstelt bereidheid om naar jezelf te willen kijken

Het coachingstraject is volledig gericht op de eigen ontwikkelingsvraag, gebaseerd op persoonlijke aandacht voor eigen thema’s en leiderschapsvragen.

 

Door het stellen van kritische vragen houd ik u een spiegel voor. Samen met u creëer ik de ruimte waarin u uw gedachten op een rijtje kunt zetten en kunt reflecteren op vraagstukken in uw organisatie of persoonlijke ontwikkeling. Door trouw te blijven aan uw visie en waarden, een goede balans te vinden tussen werk en privé, kunt u met hernieuwde energie verder aan de slag gaan. Samen met u ga ik op zoek naar uw vraagstukken en onderzoek wat nodig is om beweging te genereren om uw doelen te bereiken. Ik werk vanuit een confronterende en onderzoekende stijl om u meer inzichten te bieden, persoonlijke balans en betere prestaties.